سطرهای خالی
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   


فروردین 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31








جستجو






Random photo

اشعارویژه زیارت اربعین حضرت مولا اباعبدالله الحسین (ع)





کونوا زینا لنا و لا تکونوا شینا لنا





یاد امام و شهدا








اذکار هفته



  8نکته کلیدی داشتن خانواده شاد2   ...

1-

. خانواده شاد ،هیچ‌گاه یکدیگر را تغییر ندهید
کارشناسان می‌گویند عادات و رفتار‌‌هایی که الان آزاردهنده و ناخوشایند به‌نظر می‌رسند، همان‌هایی بوده‌اند که شما را به‌سمت همسرتان جذب کرده‌اند. پس هیچ‌ وقت نباید سعی کنید آنها را تغییر دهید. درمانگر‌ها معتقدند زوج‌های موفق آنهایی هستند که تفاوت‌های خود و شریک‌شان را می‌شناسند و آنها را درک می‌کنند.

 

 

 

2. خانواده شاد ،همدیگر را تحسین کنید
کارشناس روابط انسانی، جان گاتمن دریافت شادترین زوج‌ها آنهایی هستند که قدرشناسی‌شان از یکدیگر را حتی با نگاه محبت‌آمیز یا نوازش ابراز می‌کنند. اگر همسر شما پدر یا مادر خوبی است یا خوش‌فکر و خلاق است [یا هر ویژگی مثبت دیگری دارد]، به او بگویید و تحسینش کنید.

3. خانواده شاد ،گذشته را بازبینی کنید
بهترین زوج‌ها، با فراموش‌کردن قسمت‌های بدِ گذشته و تمرکز روی زمان‌ها و خاطرات خوب و مثبتی که با هم داشته‌اند، تاریخ را دوباره می‌نویسند.  

4. خانواده شاد ،شنونده‌ی خوبی باشید
گوش‌ دادن به گله‌ها و شکایت‌های شریک‌تان از مؤلفه‌های ضروری برای هر رابطه‌ی طولانی‌مدت است. مهم‌ترین نکته در این موقعیت‌ها این است که هیچ‌وقت طرف کسی را نگیرید که همسرتان از او شکایت دارد یا همسرتان را ناراحت و عصبانی کرده است.

5. خانواده شاد ،خیلی هم راحت و خودمانی نباشید
اگرچه‌ پوشیدن لباس راحتی و لم‌دادن و تماشای تلویزیون می‌تواند خیلی دلچسب و راحت باشد، اما این را به روال هر روزتان تبدیل نکنید. شادترین زوج‌ها آنهایی‌اند که با هم قرار می‌گذارند، از ظاهر هم تعریف می‌کنند و با هم کار‌های سرگرم‌کننده و جالب انجام می‌دهند تا عشق و جاذبه و احساس‌شان را نسبت به هم حفظ کنند.

6. خانواده شاد ،کارهای خانه را با همدیگر انجام دهید
یکی از رایج‌ترین دلایل جروبحث در هر رابطه‌ای انجام کارهای خانه است. بنابراین، برای اجتناب از مشاجرات و بحث و جدل‌ها بر سر اینکه چه کسی ظرف‌ها را بشوید، آن را با کمک هم انجام دهید. کارشناسان معتقدند انجام کارهای منزل با همدیگر، ازجمله پرداخت قبوض، اتوکردن لباس‌ها و شستن ظرف‌ها، مثل انجام مراسم مذهبی است و می‌تواند هر رابطه‌ای را تقویت کند.

7. خانواده شاد ،با هم ورزش کنید
دکتر جین گریر می‌گوید با هم ورزش‌کردن کلید شاد زیستن در زندگی زناشویی و از نشانه‌های رابطه‌ی سالم است. حتی اگر شما روی تردمیل مشغول دویدن هستید و او در سالن بدن‌سازی است، باز هم این بهترین راهی است که می‌توانید عصبانیت‌ها و ناراحتی‌های‌تان را با هم دور بریزید درحالی‌ که ذهن و جسم‌تان را سالم نگاه می‌دارید.

8. خانواده شاد ،پیاده‌روی هفتگی داشته باشید
دکتر جین گریر معتقد است همه‌ی زوج‌ها باید به‌صورت هفتگی، یک وعده پیاده‌روی 30دقیقه‌ای با هم داشته باشند. به‌نظر او این بهترین روش برای وقت‌گذراندن با یکدیگر و قرارگرفتن در جریان کار و زندگی همدیگر و رهایی از تنش‌های زندگی روزمره است.

موضوعات: تبلیغ اجتماعی, تبلیغ, تبلغ در خانواده/ طلاب و روابط با خانواده, بیشتر بدانیم؟  لینک ثابت



[چهارشنبه 1397-07-18] [ 02:42:00 ب.ظ ]





  خانواده شاد و موفق و پیروز چه اصولی را پیروی می کند و راز خوشبختی آنان چیست؟   ...

خانواده‌ شاد برای حرف زدن با یکدیگر، مشارکت در کارهای خانه، فعالیت اقتصادی و آرامش روش‌های خاص خودشان را دارند.

خانواده‌ شاد در کنارهم نه مقابل هم
دانشمندان در یافته‌اند که در کنار هم نشستن حس مشارکت بهتری می‌دهد تا این‌که در مقابل هم بنشینید. خصوصا زمانی که بخواهید تصمیم‌گیری کنید. بنابراین وقتی قرار است هم‌فکری کنید کنار هم قرار بگیرید نه مقابل هم.

 

می بینید که این «عزیز بشین به کنارم» معروف هم حکمتی داشته است.

چراغ خاموش!

«نور کمتر آرامش بیشتر» گویا این یک قائده است که در ناخودآگاه بشر حک شده و می‌توان با کم کردن نور‌ آرامش‌بخشی یک مکالمه را افزایش داد و استرس را کاست.

بد نیست این بار که می‌خواهید از قبض‌های جدید و قیمت‌های جدید با همسرتان صحبت کنید، چند تا از لامپ‌های خانه را خاموش کنید با این کار با یک تیر دو نشان زده‌اید.

نسل آگاه

تحقیقات نشان می‌دهد بچه‌هایی که بیشتر در مورد موفقیت‌ها و شکست والدین خود می‌دانند، راحت تر می‌توانند استرس خود را کنترل کنند و انعطاف‌پذیرتر هستند.

بنابراین اگر می‌خواهید فرزندانتان کنترل استرس را یاد بگیرند به جای پنهان کردن همه چیز به آنان بیاموزید که وقتی مشکلی وجود دارد خانواده چطور از پس آن برمی‌آید. به آنها بیاموزید موفقیت حاصل زحمت همه اعضای خانواده شاد است و شادی حاصل از آن به همه تعلق دارد.

زوج‌های جوان با آرزوی داشتن زندگی زناشویی شاد و پایدار ازدواج می‌کنند، اما همه‌ی ما انسانیم و انسان‌ها اشتباه می‌کنند، روز‌های بد دارند و گاهی انجام بعضی کار‌ها را فراموش می‌کنند. با وجود این، برخی زوج‌ها می‌توانند پیوند سالم، شاد و بسیار خوبی بسازند که ممکن است همه‌ی عمر دوام داشته باشد. در اینجا توصیه‌های علمیِ ثابت ‌شده‌ای را بیان می‌کنیم که به شما کمک می‌کنند به زندگی مشترک ایدهال‌تان دست پیدا کنید. به‌گفته‌ی کارشناسان، با برداشتن این 8 گام ساده می‌توانید اطمینان داشته باشید که پیوندتان دوام خواهد داشت و از مشکلات و موانعی که در مسیر زندگی‌تان به‌وجود می‌آید، جان سالم به‌در خواهد برد. پس با ما باشید تا با این 8 راز شاد زیستن در زندگی زناشویی آشنا شوید.

 

اعتماد، درک متقابل و صداقت را مهم‌ترین شاخصه‌های روابط زناشویی موفق در نظر می‌گیرند، اما عوامل دیگری نیز وجود دارند که برای پایداری عشق، ضروری به‌نظر می‌رسند. 

موضوعات: تبلیغ اجتماعی, تبلیغ, تبلغ در خانواده/ طلاب و روابط با خانواده  لینک ثابت



 [ 02:40:00 ب.ظ ]





  رازهای داشتن خانواده شاد   ...

بعضی از انسان ها دست خودشان نیست فرقی نمی کند اوضاع زندگی بر وفق مرادشان باشد یا نباشد. بد اخلاق و بدقلقند. علم روانشناسی معتقد است این جور این آدم ها در خانواده هایی بزرگ شده اند که طعم زندگی شاد را نچشیده اند. 
پدر به عنوان سرپرست خانواده هیچوقت نخندیده و مادر هم شرایطی فراهم نکرده تا نشاط و شادابی، میهمان خانواده شود و در حالی که تجربه نشان داده بچه هایی که در خانواده های شاد بزرگ می شوند از هر نظر موفق ترند. 
در ادامه به راهکارهای مهم و اساسی برای رسیدن به یک خانواده شاد اشاره میکنیم. 

به خدا تکیه کنید
یکی از مهمترین و بهترین راهکارها برای داشتن یک خانواده شاد و پر نشاط این است که والدین از هر اتفاقی که به خواست خدا برایشان روی می دهد، راضی و خرسند باشند. از بچه ها هم بخواهند حقیقت را بپذیرند چرا که رضایت به قضا و قدر الهی، چنان آرامش و نشاطی در خانواده به وجود می آورد که همه اعضای آن خانواده احساس خوشبختی کنند. 
در غررالحکم روایتی از حضرت علی (ع) نقل شده که فرموده اند:اگر به مقدرات الهی راضی شدید، زندگی شما شیرین و خوش می گذرد. 
امام صادق (ع) هم در روایتی می فرمایند:نشاط شادی در اثر راضی بودن به رضای خدا و یقین به دست می آید و اندوه و غم در شک و ناخشنودی به مقدرات الهی حاصل می شود. احساس رضایت از اراده الهی باعث می شود که اعضای خانواده، بایدها و نبایدهایی را که خداوند برای آن ها تعیین کرده، بپذیرند و برای کسب موفقیت فردی و خانوادگی و داشتن خانواده شاد خودشان تلاش کنند تا به خواست خدا نتیجه به زحماتشان به ثمر برسد. 

تفاهم ایجاد کنید
برای اینکه خانواده شاد داشته باشید همه اعضای خانواده باید یکدیگر را درک کرده و به خواسته های هم توجه کنند. در واقع تفاهم و همدلی از شروطی است که در خانواده شاد نقش مهمی ایفا میکنند. 
البته این تفاهم و همدلی در صورتی به وجود می آید که هر یک از اعضای خانواده، پدر و مادر و فرزندان، یکدیگر را به درستی بشناسند و به هم احترام بگذارند. در روایتی در جلد 78بحارالانوار آمده که امام جواد (ع) درباره اهمیت و همدلی و همدردی با دیگران فرموده اند:
« ثَلاثُ خِصالِ تَجتَلِبُ بِهِنَّ المَحَبَّهَ. اَلنصافُ فی المُعاشَرَهَ و المُواساهُ فِی الشِّدَّهِ و الاِنطِواع وَ الرُّجوعُ اِلی قَلبٍ سَلیم / با سه خصلت، محبت دیگران به دست می آید:انصاف در معاشرت، همدلی و همدردی با آنها در سختی ها و بازگشت به قلبی پاک» 
بنابراین درک متقابل اعضای خانواده از نیازهای یکدیگر و اهمیت دادن به آن، بر روحیه و اخلاق آنها اثر می گذارد و داشتن خانواده شاد را به همراه خواهد داشت. 

شیوه رسول الله را پیش بگیرید
خوش رفتاری با نزدیکان از دیگر مواردی است که کارشناسان معتقدند در به وجود آوردن خانواده شاد تاثیر بسیاری دارد. در کتاب اصول کافی به نقل از رسول اکرم (ص) آمده است:آیا شما را از شبیه ترین مردم به خودم با خبر نسازم؟ گفتند آری ای رسول خدا فرمودند هرکس که خوش اخلاق تر، نرم خوتر، به خویشانش نیکوکارتر، نسبت به برادران دینی اش دوستدارتر، برحق شکیباتر، خشم را فروخورنده تر و با گذشت تر و در خرسندی و خشم با انصاف تر باشد. 
به هر حال گاهی پیش می آید یکی از اعضای خانواده نیازی دارد که دیگران برای پاسخ به نیاز او باید از خود گذشتگی کنند. در واقع اگر هر کدام از اعضای خانواده سرشان به کار خودشان باشد و نسبت به مشکلات بقیه بی تفاوت باشند، مسائلی به وجود می آید که کل خانواده را تهدید می کند و باعث ناراحتی همه می شود، در حالی که با همفکری، حمایت و همراهی می توانست مسئله به خوبی و خوشی در خانواده شاد تمام شود. 

احترام فراموش نشود
یکی دیگر از راهکارهایی که در ایجاد خانواده شاد تاثیر بالایی دارد، احترام به یکدیگر است. پیامبر اسلام (ص) در این خصوص می فرمایند:به کودکان رحم کن و بزرگسالان را احترام نما تا از دوستان من باشی. 
در واقع آن حضرت با این فرمایش، هم سیره خود را بیان فرموده و هم مسیر دوستی با خود را نشان داده است. خانه ای که در آن بزرگ ترها به کوچک ترها رحم می کنند و با آنها مهربان هستند، کوچک ترها حرمت بزرگ تر ها را حفظ می کنند و با آنان با ادب و احترام رفتار می کنند و پر از آرامش و نشاطی است که پیامبر اکرم (ص) درباره آن تاکید کرده اند. 
اهمیت مهربانی و محبت کردن به فرزندان به حدی است که در کتاب «مکارم الاخلاق» به نقل از امام صادق (ع) آمده:انَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَیَرحَمُ الرَّجُلَ لِشَّدَهِ حُبِّهِ لِوُلدِهِ /خداوند عزوجل انسان را برای محبت بسیار به فرزندانش مورد رحمت خود قرار می دهد. 
البته یک راه مناسب برای ابراز محبت نسبت به دیگران در خانواده شاد و به خصوص افراد خانواده هدیه دادن است. در سیره اهل بیت (علیهم السلام) بر هدیه دادن تاکید بسیاری شده است. امام علی (ع) در این زمینه می فرمایند:« عَلیکُم بِالسَّخاءِ وَ حُسنِ الخُلقِ فانَّهُما یَزیدانِ الرِّزقَ وَ یوجِبانِ المَحَبَّه /به یکدیگرهدیه بدهید تا محبت را در میان خود بیفزایید.» 

بدون چشم داشت محبت کنید
گذشت کردن در برابر دردسرها و مشکلاتی که دیگران برای انسان به وجود می آورند از جمله کارهایی است که به آدم آرامش خاصی می دهد. حال اگر این بردباری و گذشت در برابر خطای یکی از نزدیکان و اعضای خانواده باشد نه تنها به او آرامش می دهد بلکه اساس خانواده شاد به وجود میآید و جایی برای کینه نمی ماند. 
در همین مورد، در کتاب کنزالعمال روایتی به نقل از پیامبر اکرم (ص) آمده است:تَعافَوا تسقُطِ الضَّغائِنُ بَینَکم/نسبت یه یکدیگر گذشت کنید تا کینه هایتان از بین برود. بنابراین گذشت و بخشیدن خطای دیگران، کدورت ها را از بین می برد و فضای نشاط و شادی را بین افراد به وجود می آورد. 
در کتاب اعلام الدین روایتی از امام علی (ع) نقل شده که می فرمایند:علیک بِمُداراهَ النّاسِ واِکرامَ العُلَماءِ وَ الصَّفح عَن زَلات الاخوان فَقَد ادَّبک سَیِّدُ الاوَّالینَ و الاخِرینَ بِقَولِه صلی الله علیه و اله. اُعف عَمَّن ظَلَمَک وَ صَلِّ مَن قَطَعَک وَ اعطِ مَن حَرَمَک / تو را سفارش می کنم به مدارا با مردم و احترام به علما و گذشت از لغزش برادران دینی چرا که سرور اولین و آخرین، تو را چنین ادب آموخته و فرموده است گذشت کن از کسی که به تو ظلم کرده، رابطه برقرار کن با کسی که با تو قطع رابطه کرده و عطا کن به کسی که از تو دریغ کرده است. 

راه خوبی را پیش بگیرید
خوش اخلاقی اکسیری است که نشاط و شادی را برای فرد خوش اخلاق و اطرافیان او در خانواده شاد به همراه می آورد. در واقع اخلاق خوب و نیکو تنها فرد را شاد و سرزنده نگه می دارد، بلکه آرامش خاطر و نشاط را به همه اعضای خانواده شاد هدیه می کند. 
اما خوش اخلاقی چیست؟ اما جعفر صادق(ع) در کتاب غررالحکم درباره خوش اخلاقی می فرمایند:نرم خو و مهربان باش و گفتارت پاکیزه و مؤدبانه باشد و با برادرت با خوشرویی برخورد کن. 
در کتاب تحف العقول هم روایتی از امام علی (ع) نقل شده که می فرمایند:هُ مَن ساءَ خلقُهُ مَلَّهُ اهلَ/هر س بداخلاق باشد، خانواده اش از او دلتنگ و خسته می شوند. آن حضرت همچنین درباره ثمره و نتیجه اخلاق خوب فرموده اند:وصولُ المَرءِ اِلی کل ما یبتَغیهِ من طیبّ عیشهِ وَ امنِ سِربه وَ سَعَهِ رِزقهِ به حسن نیَّتِهِ وَ سَعَهِ خُلقه/انسان با نیت خوب و اخلاق خوب به تمام آنچه در جست و جوی آن است از زندگی خوش و امنیت محیط و روزی زیاد دست می یابد.

بنابراین در خانواده شاد که همه اعضای خانواده خوش اخلاق شاد باشند، روزی خانواده روز به روز بیشتری شود و بهترین شاهد مدعای ما حدیث دیگری است که از امام اول شیعیان نقل شده:حُسنُ الخلق یُدِّرُ الرزاق و یونِسَ الرِّفاق /خوش اخلاقی روزی ها را زیاد می کند و میان دوستان انس و الفت پدید می آورد. 
داشتن خانواده شاد مثل هر دست آورد دیگری نیاز به تلاش و ممارست زیاد دارد که به سادگی به دست نمیآید اما بدون شک ارزشش را دارد.

موضوعات: تبلیغ, تبلغ در خانواده/ طلاب و روابط با خانواده, بیشتر بدانیم؟  لینک ثابت



 [ 02:37:00 ب.ظ ]





  تقدیم به خواهران مبلغم(مدیریت رفتار در کلاس)1   ...

مدیریت رفتار با دانش آموز درکلاس درس ، معلم مهربان یا خشن ؟!

اساس و بنیان مدیریت رفتار موثر، داشتن روابط مثبت با دانش آموزان است. ارتباط مثبت پیوند محکمی بین شما و دانش آموزانتان بر قرار می کندبدون این پیوند ، توان شما برای تحت تاثیر قرار دادن و هدایت کردن آنها ضعیف خواهد بود .
با رعایت نکات زیر می توانید روابط تان را با دانش آموزان تقویت کنید:
• وقتی دانش آموزان وارد کلاس می شوند با آنها احوالپرسی کنید.
• برای تک تک آنها اهمیت قائل باشید و به تک تک آنها توجه کنید.
• به نظر هایشان با دقت گوش بدهید.
• به آنها مسئولیت بدهید.
• حتی موقعی که دارید رفتار نامناسبشان را تصحیح می کنید به شأن و شخصیت آنها احترام بگذارید.
• و دست آخر اینکه: «همانقدر که فکر میکنید سزاوارید دانش آموزان به شما احترام بگذارند به آنها احترام بگذارید»..
«موفقیت شما در شغل معلمی آنقدر که به روابط مثبت ، مهربانانه و اعتماد آمیز با دانش آموزان وابسته است به هیچ مهارت ، ایده ،ابزار یا دستور العملی بستگی ندارد». ( پروفسور اریک جنسن)

 

معلمان کارآمد:
معلمانی که می توانند به خوبی بر رفتار دانش آموزان مدیریت کنند همگی این خصوصیات را دارند:
• از مهارتها و ابزارهای گسترده ای استفاده می کنند.
• افکار واقع گرانه دارند . www.zibaweb.com
• بر احساسات خود مسلطند .احساسات متعادل داشتن به معنی بی تفاوت بودن نیست. شور و شوق داشتن وبا انرژی و علاقه کار کردن از ضروریات معلمی است. اما نباید در ابراز آنها زیاده روی کنید.

زیاده روی در هر احساسی روی توانایی فرد در داشتن تفکر منطقی و معقول اثر می گذارد
تنبیه:
مهمترین نکته ای که باید یاد آور شد این است که تنبیه موجب تغییر رفتار نمی شود.
• تنبیه موثر شما فقط مدت زمان محدودی وقوع رفتار نامناسب را به تعویق میاندازد.
• شدت تنبیه نیست که انجام رفتار نامناسب را محدود می کند بلکه قطعیت آن است. یعنی دانش آموز مطمئن باشد که شما قطعا او را تنبیه می کنید.
• تنبیهات کلاسی در صورتی موثر خواهند بود که از ضعیف به شدید استفاده شوند. مثال
1. اخطار دادن به دانش آموز
2. تغییر دادن جای او
3. نگه داشتن او پس از پایان کلاس به مدت 5 دقیقه
4. اطلاع دادن به والدین
5. اخراج از کلاس
6. و دست آخر اینکه:«موقع تنبیه باید همیشه طوری عمل کنیدکه دانش آموز متوجه شود این کار شما در واقع انتخابی است که خود او کرده و نتیجه منطقی عمل خودش بوده است.))
پاداش:
مهمترین نکته ای که باید یادآور شد این است که پاداش موجب تغییر رفتار می شود.
• موثرترین شکل پاداش استفاده از بازخوردهای عاطفی مثبت است مثل لبخند زدن ، تشکر کردن ، آرزوی موفقیت کردن
• وقتی جایزه می دهید هرگز نباید آن را پس بگیرید اگر پس از دریافت جایزه رفتار نادرستی از دانش آموز سر زد باید از تنبیه مناسب آن رفتار استفاده کنید.
• پاداش باید عادلانه باشد.
جای دانش آموزان در کلاس:
• همیشه برنامه مشخصی برای تعیین کردن جای دانش آموزان در کلاس داشته باشید.
• وقتی دانش آموزان قبول کنند که طبق برنامه شما سر کلاس بنشینند درواقع پذیرفته اند که دستور کار کلاس را شما تعیین می کنید.
• دانش آموزان مشکل ساز را در همه کلاس پخش نکنید .
• اگر بخواهید دانش آموزان را به صورت گروهی دور هم بنشانید باید برای انها حد و مرز تعیین کنید و اجازه ندهید پا را فراتر از سطح معینی از رفتار اجتماعی بگذارند.
• هر چند وقت یک بار برنامه نشستن آنها را تغییر دهید.
• دقت کنید دانش آموزانی که قدرت تمرکز کمتری دارند نزدیک شما بنشینند و از جاهایی که موجب حواس پرتی آنها می شود مثل پنجره ها دور باشند.
جای معلم در کلاس:
جای شما در کلاس می تواند تاثیر زیادی در کارآیی شما داشته باشد.
• هنگام تدریس تمام مدت جلو کلاس نباشید. اگر مدام جلو کلاس بایستید سایر نقاط کلاس به منطقه تحت کنترل دانش آموزان تبدیل می شود.
• در تمام کلاس حرکت کنید تا نظارت خود را بر تمام قسمتهای کلاس اعمال کنید.
• وقتی در جلو کلاس قرار می گیرید در یکی از گوشه های کلاس بایستید.
• وقتی می خواهید رفتار دانش آموزی را اصلاح کنید برای صحبت ابتدا به او نزدیک شوید هرگز سعی نکنید از دور این کار را بکنید.
• و دست آخر اینکه: «هرگز به حریم فردی دانش آموزان تجاوز نکنید اگر بیش از حد به آنها نزدیک شوید احتمال اینکه گفتگویی آرام در باره یک نکته انضباطی به برخوردی خشن و شدید تبدیل شود به طور چشمگیری افزایش پیدا می کند».
شروع و پایان خوبی داشته باشید:

نحوه شروع و تمام کردن درس بخش مهمی از مدیریت موثر رفتار را تشکیل می دهد زیرا با این کار جو و فضای درس همان روز و روز بعد رااز قبل مشحص می کنید.
• وقتی وارد کلاس می شوید با لبخند به دانش آموزان سلام کنید فعالیتهای آن روز کلاستان را از قبل لیست کنید تا در زمانهای مناسب دانش آموزان بتوانند آن را انجام دهند. با این کار یک فضای مثبت اجتماعی و کاری ایجاد می کنید.
• در آخر درس چنانچه کلاس مطلوبی داشته اید به دانش آموزان بگویید از هم صحبتی و درس دادن به آنها لذت برده اید به فعالیتهای موفقیت آمیز آن روز تاکید کنید و به مواردی که پیشرفت خوبی نداشته اند نپردازید
• و دست آخر اینکه:«وقتی دانش آموزان از کلاس بیرون می روند به هر کدام جمله مثبتی بگویید حتی یک لبخند ، و خدا حافظ هم بی تاثیر نیست».
فضایی از رفتار خوب و پسندیده ایجاد کنید:
• رفتار مودبانه هزینه ای ندارد اما مانند چسب اجتماعی خوبی است که روز به روز افراد بیشتری را به هم پیوند می دهد .
• با رفتار خودتان همان رفتار اجتماعی مناسبی را که از دانش آموزان توقع دارید به نمایش بگذارید .
• با ملایمت رفتار دانش آموزانی که ادب را فراموش می کنند تصحیح کنید .
• و دست آخر اینکه : «اگر مجبورید صحبتتان را با دانش آموزی قطع کنید تا رفتار نامناسب دانش آموز دیگری را تصحیح کنید حتما از او عذر خواهی کنید».

موضوعات: تبلیغ اجتماعی, تبلیغ, ابزارهای تبلیغ, رسانههای اجتماعی  لینک ثابت



[چهارشنبه 1395-05-20] [ 11:11:00 ق.ظ ]





  شعر تقدیم به امام ریوف (آقاجان ولادتت مبارک)   ...

شب شب میلاده
دل زغم آزاده
دلم گرفتاره
پنجره فولاده
زدامن نجمه شمس شموس آمد
امام خوبیها خسروطوس آمد
یامولا امام رضامولا3
به لب تبسم شد
گه ترنم شد
که ماه میلاد
امام هشتم شد
زمقدم مولا جهان بهارانه
مدینه ی طاهاشکوفه بارانه
یامولاامام رضامولا3
اگرگنه کارم
اسیردلدارم
هرآنچه دارم از
امام رضادارم
به ماه رخسارش دلم شده مانوس
زدرگه لطفش نمیشوم مایوس
یامولاامام رضامولا3

شاعر : محمد خرم فر

موضوعات: تبلیغ اجتماعی, تبلیغ  لینک ثابت



[سه شنبه 1395-05-19] [ 02:05:00 ب.ظ ]






  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما